Tiskani POS materijali

Offsetni tisak

Dugogodišnje iskustvo rada u offsetnom i digitalnom tisku uključujući grafičku pripremu i dizajn svrstava nas u sam vrh agencija za tisak. Dopustite nam da Vas savjetujemo prilikom izbora tiska i grafičke pripreme. Nudimo najkvalitetnije usluge tiska u svim poljima, uključujući offsetni tisak, digitalni tisak i kartonažu. Tisak letaka i plakata svih foramta kao i tisak vizitki, te memoranduma najčešće su tražene usluge tiska. Kada se radi o promociji ili predstavljanju Vaše tvrtke stojimo Vam na raspoloaganju za sve vrste promotivnih materijala. Tisak kataloga, prospekata ili raznih brošura učestali je oblik jeftinijeg oglašavanja za tvrtke kao jedan od lakše dostupnih i najpopularnijih marketinških alata koje su dostupne na tržištu našim klijentima. Također nudimo i tisak svih vrsta časopisa i knjiga tvrdog ili mekog uveza kao i klamanog uveza. Tisak rokovnika i kalendara te tisak na koverte i bilježnice kao i blokove standardni su proizvod iz offsetnog tiska na koji možete aplicirati svoj logotip.


Display sustavi
Nudimo izradu svih vrsta kartonskih displaya u offsetu ili digitalnom UV tehonologijom prema Vašim željama kao i izradu kvalitetnih displaya od metala, forexa ili polypropilena svih dimenzija, koji čine odličnu dugoročnu alteranativu običnim kartonskih displayima za instore oglašavanje na određenim pozicijama te podižu kvalitetu oglašavanja Vašeg proizvoda.

 


Prijenosni grafički displayi i inovativni display sustavi.
Prijenosni grafički displayi uključuju izradu roll-upova raznih dimenzija, kao i pingvina te raznih vrsta Easy banner i beach flagova za indoor i outdoor oglašavanje. Tisak na tekstil te jednostavni sustavi slaganja uključuju i izradu svih vrsta prenosivih promopulteva koje karakteriziraju jednostavnost i funkcionalnost za prezenataciju Vaših prozivoda.


Digitalni UV tisak.
Digitalni UV tisak karakterizira jeftina ali kvalitetna I brza tehnologija izrade i printa na sve materijale, uključujući cerade, masheve, prozorske grafike, sve vrste naljepnica, podnih i zidnih grafika kao i oslikavanje svih vrsta vozila koja uključuje i montaže istih. Print na backlight ili city light sa pozadinskim osvjetljenjem, najčesće se nalaze uz glavne prometinice ili kao reklamni prostor na zidovima raznih shopping centara.