Naša priča

Kreativan, inovativan, mlad i proaktivan tim DMD promocija d.o.o. je pokrenula eko-pokloni.hr stranicu u želji da našim klijentima, uz osnovni asrtiman poslovnih poklona - promopokloni.hr,  ponudimo i široki asortiman poslovnih poklona i promotivnih proizvoda koji brinu o prirodi, izrađenih od ekološki prihvatljivih materijala ili materijala koji se mogu reciklirati.

Prateći trendove nekoliko zadnjih godina, primjetili sve veću potrebu za poklonima izrađenim od održivih eko materijala. Poklone koje prati originalnost na svakom koraku, gdje je obična kemijska olovka umjesto plastike napravljena od najnovijeg eko materijala - vlakana pšenične slame, notesi s koricama od reciklirane kože, slamke napravljene od bambusa ili nehrđajućeg čelika. Standradni uredski proizvodi dobivaju novi privlačan izgled upotrebom prirodnih materijala poput pluta, bambusa, pšenične slame ili čak ljuski kave.

Odabir poslovnih poklona govori jako puno o vama i tome koliko vam je stalo do poslovnih suradnika. Poslovni pokloni su jedan od načina da im zahvalite na vjernosti i uspješnoj suradnji. Također, puno govori i o vašoj društvenoj odgovornosti, ekološkoj osvještenosti te odnosu prema okolišu. Odabir poslovnih poklona od ekološki prihvatljivih materijala može biti dobar znak vašim poslovnim partnerima i kupcima kako ne razmišljate samo o profitu, nego i o našoj zajedničkoj budućnosti.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja oko poslovnih poklona, promotivnih materijala, kreativnih ideja i stvaranja nezaboravnih priča koje ćemo zajedno ispričati.

Hvala vam što birate eko poslovne poklone i što brinete o našem okolišu i našoj zajedničkoj budućnosti!

Vaš tim eko-pokloni.hr!